Wsparcie działalności w dobie koronowirusa , dla Usługi Gastronomiczne Maciej Till
Moja Firma wykonuje zlecenie dla dużego obiektu Polanica Resort Spa w Polanicy Zd. .Obiekt był zamknięty , z powodu pandemii , od 14.03.2020 do 05.06.2020 .w tym czasie moja firma nie świadczyła żadnych usług a tym samym była pozbawiona wszelkich przychodów .Od 10.06.2020 r zacząłem ponownie wykonywać usługę dla w/w podmiotu , lecz na bardzo okrojonych zasadach finansowania .Mając na uwadze specyfikę prowadzenia działalności mojego zleceniodawcy jestem pełen obaw o dalszą współpracę , ponieważ praca Hotelu w reżimie sanitarnym jest mocno ograniczona a to wpływa na ilość gości a tym samym na obroty .W miesiącach , tak zwanych poza sezonem , hotel prowadził usługi dla organizowane dla firm pod ; eventy , mini targi , spotkania integracyjne , spotkania świąteczne etc. , lecz pandemia pokrzyżowała sprzedaż i większość firm odwołała swoje pobyty . Mając na uwadze okres kiedy nie udzielałem usług dla Hotelu ,z powodu pandemii , obawiam się powtórki z wiosny tego roku i utraty przychodów . Dlatego fundusze z tego projektu pomogły by mojej firmie w uelastycznieniu i rozszerzeniu usług , co pozwoli mi większą rozpiętość działania . Mam tu na myśli wprowadzenie projektu kateringu z bezpośrednią dostawą do miejsc pracy oraz domostw .Środki te przeznaczyłbym na zakup lub lizing przyczepy gastronomicznej i dywersyfikacj usług. To umożliwiło by dalsze utrzymanie firmy oraz spokojniejsze spojrzenie w przyszłość .
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.