Dostosowanie oferty Hotelu Otomin do warunków świadczenia usług turystycznych i gastronomicznych w obliczu trwającej epidemii Covid-19
W obliczu trwającej pandemii koniecznością jest dostosowanie infrastruktury ośrodka wypoczynkowego Hotelu Otomin do wymogów sanitarnych i zaleceń rządowych odnośnie sposobu obsługi klientów. Celem umożliwienia skutecznej dezynfekcji stołów i krzeseł w sali restauracyjnej niezbędna jest wymiana wyposażenia restauracji. Wskazania do wypoczynku w mniejszych skupiskach ludzkich nakazują dostosowanie oferty 10 posiadanych domków wypoczynkowych/bungalowów do potrzeb rynku i wymogów związanych z dezynfekcją pomieszczeń. Preferowanie ukierunkowanie aktywności fizycznej na świeżym powietrzu, a nie wewnątrz pomieszczeń, gdzie warunki sprzyjają rozprzestrzenianiu się koronawirusa są podstawą do dostosowania tarasów do potrzeb klientów. Celem projektu jest stworzenie bezpiecznych warunków dla turystów (aspekt sanitarny) i zwiększenie atrakcyjności oferty Wnioskodawcy aby przeciwdziałać skutkom gospodarczym pandemii.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.