Zwiększenie konkurencyjności i innowacyjności celem likwidacji negatywnych skutków sanitarno-epidemiologicznych oraz ekonomicznych związanych z pandemią COVID-19 w restauracji Eliksir w Gdańsku poprzez modernizację istniejącej infrastruktury, poszerzenie istniejącej oferty oraz wprowadzenie nowego innowacyjnego produktu, który pozwoli na zdywersyfikowanie przychodów.
Celem projektu jest realizacja czterech zadań w obszarze: 1.Modernizacji istniejącej infrastruktury poprzez wymianę podestu zewnętrznego, zakup mebli ogródkowych, wymianę stołów wewnątrz lokalu, położenie gresu, uruchomienie dodatkowej toalety oraz montaż stacji dezynfekujących. Wszystkie te zadania pozwolą skuteczniej zachować czystość, zwiekszyć dystans między gośćmi oraz przeciwdziałać rozprzestrzenianiu wirusów. 2.Zwiększenie konkurencyjności oferty eventowej oraz zwiększenie wydajności produkcyjnej lokalu poprzez zakup dodatkowego sprzętu gastronomicznego i konferencyjnego. 3.Dywersyfikacja przychodu poprzez wprowadzenie na rynek nowego innowacyjnego produktu, co pozwoli zmniejszyć negatywne skutki ekonomiczne spowodowane COVID-19. 4.Uruchomienie strony internetowej wraz ze sklepem internetowym co umożliwi bezpieczną sprzedaż naszych produktów i zwiększenie przychodów.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.