Zmiana charakteru działalności gastronomicznej firmy 7 heaven wskutek epidemii COVID-19
Celem projektu jest zabezpieczenie prowadzonej działalności poprzez dywersyfikację usług gastronomicznych. Przychody dotychczasowej działalności oparte były o katering świadczony instytucjom, co zapewniło firmie stabilny dochod oraz gwarancję wpływów ( dotychczasowi kontrahenci to jednostki publiczne). Sytuacja epidemiczna obnażyła słabość przyjętego modelu b2b, stąd decyzja o rozszerzeniu usług kateringowych o klientów indywidualnych (b2c) oraz dywersyfikację usług gastronomicznych o świadczenie usługi restauracji stacjonarnej posiadającej niewielką bazę noclegową ( usługi gastronomiczno-hotelarskie są wpisane doProgramu Rewitalizacji Miasta SKierniewice jako kluczowe dla rozwoju). Okres zamrożenia w branży gastronomicznej został wykorzystany przez przedsiębiorcę do poczynienia niezbędnych inwestycji w tym zakresie. W ramach projektu planuje się: wyposażenie zaplecza kuchennego nowo wynajętego lokalu, wprowadzenie TIK jako innowacji w ramach firmy, utrzymanie 2 miejsc pracy, wprowadzenie kateringu dla osób indywidualnych w oparciu o ekologiczne opakowania, jak również przeprowadzenie kampanii reklamowej online promującej nowe usługi firmy.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.