Realizacja działań zmierzających do utrzymania, wzrostu konkurencyjności przedsiębiorstwa w branży gastronomicznej i utrzymania miejsc pracy w dobie skutków trwającej pandemii COVID-19.
Projekt polega na utrzymaniu i wzrostu konkurencyjności firmy poprzez dywersyfikację usług na usługi mobilne do klienta: – garden party w ogrodach Gości z pełną obsługą, – dostarczanie gotowych potraw do domów Gości, – dostarczane do domów i firm różnego rodzaje dań tzw street food. Przedsięwzięcie ma na celu odnalezienie się na rynku w dobie COVID-19, utrzymanie miejsc pracy a także stworzenie nowych miejsc pracy. Projekt pozwoli przezwyciężyć trudny okres dla branży i zaistnieć w nowej rzeczywistości co będzie miało wpływ na utrzymanie się w branży gastronomiczne, realizację całkowicie nowej inwestycji oraz rozwój Firmy po przez wzrost konkurencyjności firmy.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.