Zmiana profilu działalności jako sposób na przeciwdziałanie gospodarczym skutkom COVID-19
Wnioskodawca od 6 lat działa w branży turystyczno-gastronomicznej. Prowadzi pensjonat w Wiśle i 5 lokali gastronomicznych na terenie regionu śląskiego. Związane z pandemią ograniczenia mocno ograniczyły w/w branże , co w konsekwencji przełożyło się na utratę stabilizacji finansowej Wnioskodawcy. Celem projektu jest: – Utrzymanie konkurencyjności i miejsc pracy poprzez uruchomienie mobilnej sprzedaży lodów własnej produkcji; – Wzrost konkurencyjności i miejsc pracy poprzez zmianę profilu działalności i rozpoczęcie produkcji lodów. Osiągnięcie celów projektu możliwe będzie dzięki zakupie niezbędnych środków trwałych.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.