The title of the project
Rozwój działalności firmy cateringowej poprzez rozbudowę oferty oraz dostosowanie do obecnych realiów otoczenia gospodarczego.
category
Name of the beneficiary
"ART'MENU" S.C. HELENA FERTIG, KRZYSZTOF HERMYT
Project value
447 193,92 zł
Co-financing from the EU
309 036,42 zł
Voivodeship
śląskie
County
m. Tychy
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego na lata 2014-2020
action
3.2. Innowacje w MŚP
fund
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspective
2014 - 2020
Przedmiotem projektu jest budowa kotłowni w budynku działalności firmy jak również nabycie środków trwałych umożliwiających wprowadzenie do oferty firmy diet specjalistycznych w ofercie cateringowej. Projekt realizowany będzie w terminie 25.05.2021 – 30.06.2023r.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.