Wzrost konkurencyjności obiektu turystycznego w dobie pandemii wirusa SARS-COV-2
Przedmiotem projektu jest realizacja inwestycji na terenie obiektu hotelarsko – gastronomicznego w Częstochowie, które spowodowane są bieżącą sytuacją na rynku hotelarskim i gastronomicznym i związane z pandemią wirusa sars-covid-2. W wyniku realizacji podwyższy się standard obiektu, zostaną wdrożone nowe rozwiązania organizacyjne oraz zostanie rozszerzona oferta przedsiębiorstwa a także planuje się zwiększenie nacisku na pobyty krótkoterminowe jako atrakcyjne rozwiązanie dla mieszkańców Subregionu Północnego Województwa Śląskiego w okresie zagrożenia zdrowia.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.