Wzrost konkurencyjności zajazdu poprzez modernizację obiektu wraz z rozszerzeniem świadczonych usług i zastosowanie proekologicznych rozwiązań zmniejszających koszty funkcjonowania.
Celem niniejszego projektu jest utrzymanie i wzrost konkurencyjności firmy działającego w branży gastronomicznej i hotelarskiej poprzez zwiększenie atrakcyjności obiektu,podwyższenie jego standardu oraz rozszerzenie zakresu usług. Głównym celem jest podwyższenie standardu do poziomu obiektów działających na lokalnym rynku oraz wprowadzenie atrakcji pozwalających rozszerzyć ofertę zajazdu o nowe grupy docelowe. W wyniku realizacji projektu zmodernizowane zostanie zaplecze noclegowe oraz kuchenne, poprawie ulegną również warunki BHP w obiekcie. Utrzymane zostaną dotychczasowe miejsca pracy oraz utworzone zostaną dodatkowe miejsca pracy, wpływając na zmniejszenie negatywnych skutków COVID-19 dla regionu. Poprzez zainstalowanie instalacji PV i pomp ciepła zmniejszone zostaną koszty zużycia energii, poprawiając efektywność funkcjonowania firmy. Realizacja projektu przyczyni się do likwidacji barier rozwojowych, otwierając tym samym drogę do długofalowego rozwoju firmy.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.