Ergonomiczna kuchnia w Restauracji Stary Młyn w Zbrosławicach.
Celem proj.jest wdrożenie programu eliminującego zdrowotne czynniki ryzyka w miejscu pracy tj. kuchni w Restauracji w Starym Młynie w Zbrosławicach z uwzględnieniem działań szkoleniowych. Modernizacja stanowisk pracy w kuchni oraz szkolenia pozwolą na zredukowanie czynników mogących powodować u pracowników dolegliwości zdrowotne związane z układem mięśniowo-szkieletowym oraz spowodowane przez pracę w stres powodujący choroby układu nerwowego. Pracownicy zostaną przeszkoleni z radzenia sobie z niekorzystnymi czynnikami zdrowotnymi zidentyfikowanymi w związku z pracą,tak by ograniczyć ich negatywny wpływ na organizm. Programem objęci będą wszyscy pracownicy Wnioskodawcy zatrudnieni na umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy 4 os.(1K i 3M). W ramach proj. stanowiska pracy zostaną wyposażone w ergonomiczny i ponadstandardowy sprzęt kuchenny, w zależności od potrzeb wykazanych w Analizie. Projekt będzie realizowany od 01.06.2023r. do 30.11.2023r. na terenie gminy Zbrosławice.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.