„Zwiększenie konkurencyjności firmy dzięki strategicznemu wykorzystaniu designu”
Działania, które zostaną przeprowadzone w ramach audytu wzorniczego będą obejmować: a) analizę wzorniczą firmy ZAKŁAD PIEKARNICZO-CUKIERNICZY L. KOSAKOWSKI, G. KARWOWSKI SPÓŁKA JAWNA w zakresie oferty produktowej, modelu biznesowego, technologii, struktury organizacyjnej, procesów komunikacji, strategii marketingowej, zdefiniowania i charakterystyki klientów i konkurencji oraz kluczowych w kontekście firmy trendów branżowych, b) analizę potrzeb firmy w zakresie zarządzania wzornictwem oraz analizę oferty pod kątem wykorzystania wzornictwa i potencjału rynkowego firmy . Działania te będą realizowane w formie desk research. Planuje się, że działania w ramach audytu wzorniczego zostaną przeprowadzone w okresie 20 dni. Działania te będą przeprowadzać następujący eksperci: Dominika Czechowska ( lider ) , Jacek Ryń , Inez Krupa. Raport z przeprowadzonego audytu wzorniczego tj. strategia wzornicza będzie zawierać: a) ogólną charakterystykę firmy w oparciu o audyt, b) opis otoczenia firmy w zakresie designu, c) opis głównych konkurentów, d) kluczowe trendy branżowe , społeczne technologiczne wpływające na rynek firmy, e) zdefiniowanie problemów wzorniczych firmy, f) ocenę poziomu wykorzystania wzornictwa oraz potencjału firmy, g) możliwości rozwiązania problemów wzorniczych w firmie , h) rekomendacje dalszych szczegółowych działań dla firmy wraz z wstępnym harmonogramem i oszacowaniem kosztów ich wdrożenia Planuje się, że działania w ramach strategii wzorniczej zostaną wykonane w okresie 30 dni. Działania te będą przeprowadzać następujący eksperci: Dominika Czechowska ( lider) , Jacek Ryń, Inez Krupa.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.