Wprowadzenie na rynek innowacyjnego pieczywa wysokobłonnikowego o wysokich walorach prozdrowotnych.
Głównym celem projektu jest wprowadzenie na rynek ponadlokalny innowacyjnego pieczywa wysokobłonnikowego oraz innowacji procesowej mającej na celu znacząco ulepszyć dotychczasowe metody produkcji w ZPC „Kami”. Wskaźniki produktu: Inwestycje prywatne uzupełniające wsparcie publiczne dla przedsiębiorstw: 50920,00zł, Liczba przedsiębiorstw otrzymujących dotacje: 1, Liczba przedsiębiorstw otrzymujących wsparcie: 1, Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla firmy: 1, Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla rynku: 1. Wskaźniki rezultatu: Liczba nowo utworzonych miejsc pracy: 1, Wzrost zatrudnienia we wspieranych podmiotach: 1, Wzrost zatrudnienia we wspieranych przedsiębiorstwach-mężczyźni: 1, Wzrost zatrudnienia we wspieranych przedsiębiorstwach: 1, Liczba wprowadzonych innowacji produktowych: 1, Liczba wprowadzonych innowacji procesowych:1. W celu należytej realizacji projektu przewidziano następujące zadanie: Zakup srodków trwałych i wartosci niematerialnych, które obejmuje zakup zestawu do wypieku pieczywa 1kpl. – wartość 250 920,00zł brutto. Jak wykazano powyżej projekt jest zgodny z celami szczegółowymi osi priorytetowej 2 tj. 1.Lepsze warunki dla rozwoju MŚP, 2.Zwiększone zastosowanie innowacji w przedsiębiorstwach sektora MŚP. 3.Zwiększone zasosowanie TIK w działaln.przedsiębiorstwa, oraz celem szczegółowym działania: 2.5 tj. Zwiększone zastosowanie innowacji w przedsiębiorstwach sektora MŚP.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.