Ekspansja zagraniczna firmy Lactex na rynkach perspektywicznych
SA 42799(2015/X) Przedmiotem projektu jest promocja produktów firmy Lactex na wybranych rynkach zagranicznych poprzez udział w Programie Promocji Branży Polskie Specjalności Żywnościowe w okresie 2020 – 2022. Przedmiotem eksportu firmy są produkty mleczne o przedłużonym terminie przydatności do spożycia, głównie proszki serwatkowe i mleczne. W ramach projektu Wnioskodawca planuje promocję 3 linii produktów / marek produktowych: (1) LACTIMO CONFECTIONARY, (2) LACTIMO BAKERY oraz (3) Serwatki w proszku słodkiej i zdemineralizowanej (SWP). W wyniku realizacji projektu Wnioskodawca planuje ekspansję na rynkach Chińskim i Wietnamskim. Projekt obejmie swym zakresem następujące działania promocyjne: A. Udział w charakterze wystawcy w następujących targach zagranicznych: 1. Gulfood Manufacturing Dubai 2020; 2. FOOD INGREDIENTS CHINA (FIC CHINA SHANGHAI) 2021; 3. Anuga Kolonia 2021; 4. Gulfood Manufacturing Dubai 2021; 5. Sial SHANGHAI 2022. B. Działania informacyjno-promocyjne: 1. Wytworzenie oraz wydruk obcojęzycznych (j. chiński, j. angielski) materiałów informacyjno-promocyjnych takich jak: ulotki, katalogi, wizytówki, torby reklamowe, długopisy, teczki ofertowe i pamięci USB. 2. Zakup panelu reklamowego uwzględniającego założenia wizualizacji Marki Polskiej Gospodarki wkomponowanego w zabudowę stoiska odrębnie dla każdej imprezy targowej, w której planowany jest udział firmy Lactex w charakterze wystawcy. Wnioskodawca planuje finansowanie projektu ze środków zaliczki oraz środków własnych z bieżącej działalności gospodarczej w wysokości niezbędnej dla prawidłowego przebiegu realizacji projektu.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.