Wzrost konkurencyjności oraz rozwój działalności eksportowej firmy IOSSI
SA 42799(2015/X) Przedmiotem projektu jest uczestnictwo firmy Joanna Hołuj IOSSI w działaniach promocyjnych PROGRAMU PROMOCJI BRANŻY KOSMETYKÓW na wybranych rynkach unijnych oraz pozaunijnym amerykańskim rynku perspektywicznym. Przeprowadzone badania i analizy trendów światowych wskazują iż to właśnie te rynki posiadają ogromny potencjał rozwojowy – zatem są odpowiednie dla rozwoju eksportu firmy Joanna Hołuj IOSSI. Zaplanowane w ramach projektu działania będą ukierunkowane na pozyskanie wiedzy w zakresie wejścia na rynek amerykański z naturalnymi kosmetykami {iossi} jak również wzmocnienie wizerunku IOSSI na rynkach europejskich. W-ca zamierza promować swoje produkty na zagranicznych rynkach w pięciu kategoriach: 1) Pielęgnacja skóry twarzy (oczy, usta, kremy do twarzy, serum, toniki i esencje, maseczki, oczyszczanie) 2) Pielęgnacja ciała (masła do ciała, peelingi, masaż) 3) Pielęgnacja skóry kobiet w ciąży 4) Pielęgnacja skóry dzieci 5) Pielęgnacja włosów i brody. Zakres przedmiotowy projektu obejmuje promocję marki {iossi} poprzez udział w charakterze wystawcy na targach branżowych o tematyce kosmetycznej o charakterze międzynarodowym na terenie UE („Cosmoprof Bolonia” 2021 i 2022 we Włoszech) oraz rynku perspektywicznym („COSMOPROF NORTH AMERICA – LAS VEGAS” 2021 w USA). W ramach działań dodatkowych projektu planowany jest także zakup działań informacyjno-promocyjnych projektu na wszystkich wybranych rynkach (zakup drukowanych materiałów promocyjnych). Finansowanie Projektu: – kwalifikowane: 85% UE, 15% środki własne – niekwalifikowane: 100% środki własne. Okres realizacji projektu: od 02.11.2020r. do 30.06.2022r.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.