Dotacja na utrzymanie działalności firmy - AGATA BUTLER - DZIAŁALNOŚĆ NOCLEGOWO - GASTRONOMICZNA
Problemy przedsiębiorstwa w związku z pojawieniem się pandemii: Zaistniała sytuacja spowodowała ogromne straty zmagazynowanego towaru – gotowe półprodukty, zupy, sosy, mięsa, warzywa musiały zostać wyrzucone, jak również część produktów się przeterminowała. W ciągu okresu kilku miesięcy obroty firmy gwałtownie spadły do zera. Mimo tego, utrzymałam zatrudnionych pracowników na pełnych etatach. Wszelkie innowacje obiektu zeszły na drugi plan. Nie byłam w stanie prowadzić kateringu, ponieważ ilość turystów i tym samym popyt był wyjątkowo niski. Dlatego też coraz cięższe jest opłacanie bieżących kosztów stałych budynku oraz utrzymanie gotowości restauracji do wznowienia funkcjonowania. Potrzeba realizacji projektu: Dofinansowanie z projektu pozwoli na utrzymanie stanowisk pracy, opłacenie kosztów stałych, częściowe pokrycie strat poniesionych przez ostatnie kilka miesięcy oraz umożliwi zaplanowany zakup wyposażenia, w tym pieca konwekcyjnego, dwukomorowej frytownicy wolnostojącej, przemysłowej zmywarki do naczyń i lad chłodniczych.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.