Wsparcie działalności w dobie koronowirusa , dla Usługi Gastronomiczne Maciej Till
Moja Firma wykonuje zlecenie dla dużego obiektu Polanica Resort Spa w Polanicy Zd. .Obiekt był zamknięty , z powodu pandemii , od 14.03.2020 do 05.06.2020 .w tym czasie moja firma nie świadczyła żadnych usług a tym samym była pozbawiona wszelkich przychodów .Od 10.06.2020 r zacząłem ponownie wykonywać usługę dla w/w podmiotu , lecz na bardzo okrojonych zasadach finansowania .Mając na uwadze specyfikę prowadzenia działalności mojego zleceniodawcy jestem pełen obaw o dalszą współpracę , ponieważ praca Hotelu w reżimie sanitarnym jest mocno ograniczona a to wpływa na ilość gości a tym samym na obroty .W miesiącach , tak zwanych poza sezonem , hotel prowadził usługi dla organizowane dla firm pod ; eventy , mini targi , spotkania integracyjne , spotkania świąteczne etc. , lecz pandemia pokrzyżowała sprzedaż i większość firm odwołała swoje pobyty . Mając na uwadze okres kiedy nie udzielałem usług dla Hotelu ,z powodu pandemii , obawiam się powtórki z wiosny tego roku i utraty przychodów . Dlatego fundusze z tego projektu pomogły by mojej firmie w uelastycznieniu i rozszerzeniu usług , co pozwoli mi większą rozpiętość działania . Mam tu na myśli wprowadzenie projektu kateringu z bezpośrednią dostawą do miejsc pracy oraz domostw .Środki te przeznaczyłbym na zakup lub lizing przyczepy gastronomicznej i dywersyfikacj usług. To umożliwiło by dalsze utrzymanie firmy oraz spokojniejsze spojrzenie w przyszłość .
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.