tytuł projektu
2.3 Zwiększenie konkurencyjności MŚP / 2.3.1: Innowacje w MŚP - 29.09.2020
kategoria
nazwa beneficjenta
„RESTAURACJE BRACI ZIELIŃSKICH" GRZEGORZ ZIELIŃSKI MAREK ZIELIŃSKI SPÓŁKA JAWNA
wartość projektu
66 567,96 zł
dofinansowanie z UE
66 567,96 zł
Województwo
łódzkie
Powiat
m. Łódź
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020
działanie
2.3. Zwiększenie konkurencyjności MŚP
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2014 - 2020
Projekt dotyczy wsparcia na kapitał obrotowy przedsiębiorstwa w sytuacji spadku obrotów (przychodów ze sprzedaży) spowodowanych negatywnymi skutkami wystąpienia epidemii COVID-19.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.