Zmiana profilu działalności jako sposób na przeciwdziałanie gospodarczym skutkom COVID-19
Wnioskodawca od 6 lat działa w branży turystyczno-gastronomicznej. Prowadzi pensjonat w Wiśle i 5 lokali gastronomicznych na terenie regionu śląskiego. Związane z pandemią ograniczenia mocno ograniczyły w/w branże , co w konsekwencji przełożyło się na utratę stabilizacji finansowej Wnioskodawcy. Celem projektu jest: – Utrzymanie konkurencyjności i miejsc pracy poprzez uruchomienie mobilnej sprzedaży lodów własnej produkcji; – Wzrost konkurencyjności i miejsc pracy poprzez zmianę profilu działalności i rozpoczęcie produkcji lodów. Osiągnięcie celów projektu możliwe będzie dzięki zakupie niezbędnych środków trwałych.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.