tytuł projektu
Rozwój działalności firmy cateringowej poprzez rozbudowę oferty oraz dostosowanie do obecnych realiów otoczenia gospodarczego.
kategoria
nazwa beneficjenta
"ART'MENU" S.C. HELENA FERTIG, KRZYSZTOF HERMYT
wartość projektu
447 193,92 zł
dofinansowanie z UE
309 036,42 zł
Województwo
śląskie
Powiat
m. Tychy
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego na lata 2014-2020
działanie
3.2. Innowacje w MŚP
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2014 - 2020
Przedmiotem projektu jest budowa kotłowni w budynku działalności firmy jak również nabycie środków trwałych umożliwiających wprowadzenie do oferty firmy diet specjalistycznych w ofercie cateringowej. Projekt realizowany będzie w terminie 25.05.2021 – 30.06.2023r.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.