Wzrost konkurencyjności zajazdu poprzez modernizację obiektu wraz z rozszerzeniem świadczonych usług i zastosowanie proekologicznych rozwiązań zmniejszających koszty funkcjonowania.
Celem niniejszego projektu jest utrzymanie i wzrost konkurencyjności firmy działającego w branży gastronomicznej i hotelarskiej poprzez zwiększenie atrakcyjności obiektu,podwyższenie jego standardu oraz rozszerzenie zakresu usług. Głównym celem jest podwyższenie standardu do poziomu obiektów działających na lokalnym rynku oraz wprowadzenie atrakcji pozwalających rozszerzyć ofertę zajazdu o nowe grupy docelowe. W wyniku realizacji projektu zmodernizowane zostanie zaplecze noclegowe oraz kuchenne, poprawie ulegną również warunki BHP w obiekcie. Utrzymane zostaną dotychczasowe miejsca pracy oraz utworzone zostaną dodatkowe miejsca pracy, wpływając na zmniejszenie negatywnych skutków COVID-19 dla regionu. Poprzez zainstalowanie instalacji PV i pomp ciepła zmniejszone zostaną koszty zużycia energii, poprawiając efektywność funkcjonowania firmy. Realizacja projektu przyczyni się do likwidacji barier rozwojowych, otwierając tym samym drogę do długofalowego rozwoju firmy.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.