tytuł projektu
Adaptacja lokalu i zakup środków trwałych celem utworzenia zakładu piekarniczego.
kategoria
nazwa beneficjenta
"ABI"Zakład Produkcji Piekarniczo-Cukierniczej S.C.
wartość projektu
516 408,21 zł
dofinansowanie z UE
143 281,05 zł
Województwo
śląskie
Powiat
m. Bytom
program
Zintegrowany Program Operacyjny Rozwoju Regionalnego
działanie
3.4. Mikroprzedsiębiorstwa
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2004 - 2006
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.