tytuł projektu
Poprawa jakości produkcji i ulepszanie struktury logistycznej.
kategoria
nazwa beneficjenta
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania S.A.
wartość projektu
5 684 062,00 zł
dofinansowanie z UE
1 989 421,70 zł
Województwo
śląskie
Powiat
pszczyński
program
Restrukturyzacja i modernizacja sektora żywnościowego oraz rozwój obszarów wiejskich
działanie
1.5. Poprawa przetwórstwa i marketingu artykułów rolnych
fundusz
Europejski Fundusz Orientacji i Gwarancji Rolnej
perspektywa
2004 - 2006
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.