tytuł projektu
"Kucharz Doskonały". Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych
kategoria
nazwa beneficjenta
Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
wartość projektu
2 231 782,03 zł
dofinansowanie z UE
1 897 014,73 zł
Województwo
projekt ogólnopolski
Powiat
program
Program Operacyjny Kapitał Ludzki
działanie
3.4. Otwartość systemu edukacji w kontekście uczenia się przez całe życie
fundusz
Europejski Fundusz Społeczny
perspektywa
2007 - 2013
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.