Wprowadzenie unikatowej oferty gastronomiczno-kulturalnej przez ROCKERCLUB KAŁUŻNY, KACZMAREK, SMOLNY Spółka Jawna
Realizacja projektu zakłada zakup maszyn i urządzeń gastronomicznych, pozostałego wyposażenia związanego z wdrożeniem oferty kulinarnej oraz oprogramowania obiektu celem prowadzenia lokalu restauracyjnego przy ul. Partyzantów 2, w ramach którego zostanie wprowadzona innowacyjne oraz unikatowa oferta kulinarna oparta na przełomowej odmianie orkiszu Rokosz. Półprodukty były przedmiotem badań Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, w tym celu została opracowana praca badawcza pn ,,Wykonanie oceny przydatności technologicznej pszenicy orkisz odmiany „Rokosz” do celów produkcyjnych (m.in. na ciasta do pizzy, bułki oraz kaszy orkisz)” przygotowana przez Katedrę Agronomii WKŚiR ZUT. Szczegółowy zakres rzeczowy projektu ujęty jest w sekcji G.1.2 z podziałem na poszczególne wydatki. Sposób wdrożenia projektu: projekt będzie realizowany samodzielnie przez Wnioskodawcę, nie jest to projekt partnerski. W ramach projektu zostaną wdrożone opracowane wyniki badawcze przy współpracy z jednostką naukową. Wnioskodawca ma pełne prawo do wdrożenia tych wyników do swojej działalności gospodarczej. Projekt będzie realizowany w jednym kompleksowym etapie.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.