Rozwój przedsiębiorstwa ,,Sieć Cukierni" poprzez wprowadzenie na rynek innowacyjnych produktów cukierniczych produkowanych w oparciu o tłuszcze bezstransowe (prozdrowotne)
Przedmiotem projektu jest wdrożenie innowacji technologicznej w przedsiębiorstwie „Sieć Cukierni” sp. z o.o., sp. komandytowa związanej z wprowadzeniem na rynek innowacyjnych produktów cukierniczych produkowanych w oparciu o tłuszcze beztransowe (prozdrowotne). Realizacja projektu polega na inwestycji w rzeczowe aktywa trwałe i zakupie urządzeń, dzięki którym realizacja projektu stanie się możliwa, a odpowiednie parametry wyrobów cukierniczych opartych na tłuszczach beztransowych zapewni ubijaczka bramowa planetarna, mroźnia szokowa z agregatem oraz temperówka do czekolady. Przedsiębiorstwo „Sieć Cukierni” jest dobrze przygotowane do realizacji projektu. W celu wdrożenia projektu przedsiębiorstwo Sieć Cukierni sp. z o.o., sp. komandytowa przeprowadziła testy margaryn dostępnych na rynku. Potrzeba realizacji projektu jest uzasadniona z powodu dużego zapotrzebowania rynku na bardzo dobrej jakości wyroby cukiernicze w oparciu o tłuszcze beztransowe, jakie chce oferować Sieć Cukierni sp. z o.o., sp. komandytowa. Z analizy rynku oraz z kontaktów biznesowych wynika, że istnieje potrzeba uruchomienia nowej innowacyjnej technologii produkcji wyrobów cukierniczych opartych na tłuszczach beztransowych.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.