Dywersyfikacja modelu biznesowego Pomelo Bistro Krzysztof Szymański, szansą na zniwelowanie negatywnych skutków wystąpienia epidemii COVID-19
Przedmiotem projektu jest zakup środków trwałych, pozwalających na wprowadzanie istotnych zmian w funkcjonowaniu Pomelo Bistro i przeciwdziałaniu następstw epidemii COVID-19. Inwestycja ma na celu rozszerzenie dotychczasowej działalności stacjonarnej o sprzedaż mobilną, przy wykorzystaniu pojazdu specjalnego – Samochodu gastronomicznego (potocznie Food Trucka), dostosowanie urządzeń kuchennych/produkcyjnych do sprzedaży wyrobów/produktów w modelu zdalnym. Poszerzona zostanie także grupa asortymentowa o przetwory, weki, kiszonki oraz różne autorskie wyroby sezonowe. Celem projektu jest dywersyfikacja modelu biznesowego. Efektem realizacji inwestycji będzie przygotowanie restauracji do funkcjonowania w nowych realiach oraz zniwelowanie następstw pandemii COVID-19. Wnioskodawca ubiega się również o wsparcie na kapitał obrotowy
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.