Wdrożenie usług gastronomii mobilnej i cateringu
Projekt zakłada dywersyfikację działalności Wnioskodawcy poprzez realizację usług gastronomii mobilnej wraz z rozwiązaniami innowacyjnymi oraz cateringu. Projekt będzie komplementarny do: – interaktywnej restauracji, oferującej kompleksowo nowoczesne rozwiązania IT (Internetu Rzeczy), w tym systemu informatycznego do składania zamówień, ich obsługi oraz zarządzania, – inwestycji polegającej na utworzeniu kompleksowego ośrodka usługowego w branży turystycznej, składającego się z: sali bankietowej, hotelu oraz pubu. Zakres przedmiotowy obejmuje zakup niezbędnych środków trwałych do realizacji nowych usług, w tym pojazdu gastronomicznego oraz dodatkowego wyposażenia gastronomicznego do realizacji wdrażanych usług. Całkowita wartość projektu to 667.890.00 zł brutto, w tym 543.000,00 zł netto. Zakładana wartość dofinansowania to 461 550.00 zł. Okres realizacji: VII.2020 – I.2021.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.