Umiędzynarodowienie działalności przedsiębiorstwa CIELEŚNICA S.A.
SA 42799(2015/X) Wnioskodawca będzie prowadził projekt w ramach Branżowego Programu Promocji dla Branży Polskich Specjalności Żywnościowych. Działania założone w projekcie będą prowadzone na rynkach takich krajów jak: Polska, Francja, Szwecja, Niemcy, Stany Zjednoczone Ameryki, Japonia, Kanada oraz Chiny, które wpisują się w strategię ekspansji Wnioskodawcy. Rynkami perspektywicznymi są: Stany Zjednoczone Ameryki, Japonia, Kanada oraz Chiny. Projekt będzie obejmował swoim zakresem następujące działania: 1. Udział w międzynarodowych targach branżowych o charakterze b2b: a) Targi Polagra food (Poznań, Polska, 28 września – 1 października 2020 r.) b) Targi Sial Paris (Paryż, Francja, 18-22 października 2020 r.) c) Targi Nordic Organic Food Fair (Malmo, Szwecja, 11-12 listopada 2020 r.) d) Targi Biofach (Norymberga, Niemcy, 17-20 lutego 2021 r.) e) Targi Polagra food (Poznań, Polska, październik 2021 r.) 2. Indywidualne wyjazdowe misje gospodarcze do: a) USA (Nowy Jork) w czasie trwania targów Summer Fancy Food Show 28-30 czerwca 2020 r, b) Japonii (Chiba) w czasie trwania targów Foodex w marcu 2021 r. c) Kanady (Toronto) w czasie trwania targów Sial w kwietniu 2021 r. d) Chin (Szanghaj) w czasie trwania targów Sial w maju 2021 r. e) Niemiec (Norymberga) w czasie trwania targów Biofach w lutym 2022 r. 3. Działania informacyjno-promocyjne. a) Nabycie lub wytworzenie oraz dystrybucja obcojęzycznych lub dwujęzycznych materiałów informacyjno-promocyjnych. b) Przygotowanie obcojęzycznej strony internetowej lub obcojęzycznego modułu do istniejącej strony. Realizacja projektu sfinansowana zostanie ze środków własnych Wnioskodawcy.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.