WSPARCIE NA UTRZYMANIE DZIAŁALNOŚCI FIRMY ASK ARKADIUSZ KROPIDŁOWSKI
FIRMA ASK ARKADIUSZ KROPIDŁOWSKI PROWADZI LOKAL GASTRONOMICZNY WE WROCŁAWIU 50-072, PRZY UL.WŁODKOWICA 5 POD NAZWĄ ””WINNERS STEAKHOUSE””. W CZASIE PANDEMII WYWOŁANEJ PRZEZ COVID-19, CZYLI OD 14 MARCA BR. DO UWOLNIENIA RYNKU GASTRONOMICZNEGO- 18 MAJA BYŁA ZAMKNIETA. W ZWIĄZKU Z NAKAZEM ZAMKNIĘCIA RESTAURACJI W WYMIENIONYM CZASIE NASTĄPIŁ CAŁKOWITY BRAK OBROTÓW (PRZYCHODY SPADŁY O 100%) A FIRMA GENEROWAŁA SAME STRATY. PONADTO Z POWODU NATYCHMIASTOWEGO ZAMKNIĘCIA LOKOLU FIRMA PONIOSŁA OGROMNE STRATY- GŁÓWNIE NA TOWARACH KRÓTKOTERMINOWYCH TAKICH JAK: NABIAŁ (SERY,ŚMIETANY), ZIELEINA (SAŁATY, WARZYWA, OWOCE). NASTĄPIŁO RÓWNIEŻ PRZETERMINOWANIE NAPOJÓW ALKOCHOLOWYCH (PIWO) ORAZ MINĄŁ CZAS PRZYDATNOŚĆI SOKÓW ORAZ INNYCH PRODUKTÓW KTÓRE BYŁY UZYWANE DO CODZIENNEJ DZIAŁALNOŚCI. W WYMIENIONYM OKRESIE FIRMA PONOSIŁA KOSZTY STAŁE ZWIĄZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI TAKIE JAK: OPŁATA NAJMU LOKALU, WYPŁATY DLA PRACOWNIKÓW, MEDIA, OPŁATY ABONAMENTOWE (NP.TELEFONICZNE, LEASINGI). UZYSKANE WSPARCIE POMOŻE FIRMIE ZREGENEROWAĆ SIĘ PO PONAD DWUMIESIĘCZNEJ PRZYMUSOWEJ PRZERWIE. ZNACZĄCO PRZYCZYNI SIĘ DO STABILIZACJI ORAZ POZWOLI NA UTRZYMANIE PŁYNNOŚCI FINANSOWEJ. POZWOLI PRZEDE WSZYSTKIM NA UTRZYMANIE DOTYCHCZAS ZATRUDNIONYCH OSÓB, UMOŻLIWI ROZWÓJ FIRMY A CO ZA TYM IDZIE POZWOLI STWORZYĆ KOLEJNE MIEJSCA PRACY. DODATKOWO UŁATWI CODZIENNE PRZYSTOSOWANIE LOKALU DO NOWYCH STANDARDÓW- KOSZTY DEZYNFEKCJI POWIERZCHNI DOTYKOWYCH, ŚRODKI DEZYNFEKUJĄCE DLA PERSONELU ORAZ GOŚCI RESTAURACJI, ZAKUP RĘKAWICZEK. JEDNYM ZDANIEM- POZWOLI SPRAWIĆ, ŻE RESTAURACJA BĘDZIE MIEJSCEM BEZPIECZNYM I PRZYJAZNYM- TAKIM JAK BYŁA PRZED PANDEMIĄ.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.