Dostosowanie działalności hotelarskiej i gastronomicznej do wyzwań związanych z COVID-19
Wystąpienie pandemii COVID-19 dla obiektów hotelarskich oznacza nie tylko realne straty, ale przede wszystkim konieczność dostosowania się do nowej rzeczywistości, wymagań klientów oraz surowych norm Głównego Inspektora Sanitarnego. Realizacja projektu przyczyni się do zapewnienia najwyższej jakości usług hotelarskich i gastronomicznych zapewniając najostrzejsze normy sanitarne. Realizacja zaplanowanych zakupów sprzętu i wyposażania pozwoli znacząco zredukować ryzyko transmisji wirusa. Koncentracja na elementach bezdotykowych: drzwi automatyczne, bezdotykowe toalety czy zakup wyposażenia dostosowanego do częstej dezynfekcji, a także rozwój strefy restauracyjnej o ogródek letni to najważniejsze elementy niniejszego projektu. Dla przejrzystości projekt został podzielony na 4 uzupełniające się zadania,które w całości dostosują działalność Wnioskodawcy do trwałego przeciwdziałania negatywnym skutkom wystąpienia epidemii COVID-19.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.