Bezpieczny pracownik - wsparcie szkoleniowe i doposażenie stanowisk pracy
Projekt będzie polegał na zniwelowaniu zdrowotnych czynników ryzyka 20 etatowych pracowników Projektodawcy prowadzącego działalność gastronomiczną, kateringową i vendingową poprzez zakup sprzętów niwelujących podnoszenie i przemieszczanie ciężkich towarów i sprzętów oraz ryzyko oparzeń gorącymi produktami w formie doposażenia stanowisk pracy, a także prowadzenie działań szkoleniowych w zakresie zaawansowanej pierwszej pomocy jako forma profilaktyki zdrowotnej w miejscu pracy. Informacje o projekcie dostępne będą na stronie www.catering-iwo.pl. Projekt oferuje wsparcie zarówno dla instytucji jak i pracowników instytucjonalnych (etatowych). Projekt realizowany będzie w okresie 1.09.2020 – 31.12.2020. Miejsce realizacji projektu:Zabrze.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.