Wsparcie na utrzymanie działalności Kacper Borek
Działalność napotkała następujące problemy w związku z pandemią: spadek liczby klientów placówek gastronomicznych, spadek obrotów działalności, utrata płynności finansowej. Projekt pozwoli przywrócić utraconą płynność finansową, poprzez opłacenie środków marketingowych dla celów promocji działalności. Dodatkowo realizacja projektu sfinansuje zakup narzędzi pracy i szkolenia dla celów innowacji kulinarnych.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.