Niwelowanie skutków pandemii dla przedsiębiorstwa poprzez wykonanie rozbudowy i remontu obiektu oraz zakup wyposażenia, co umożliwi spełnienie wymogów sanitarnych oraz poprawę jakości i ilości usług i zwiększenie dochodu.
Przedmiotem jest: 1. rozbudowa sali bankietowej o ogród zimowy (oranżerię), co pozwoli uzyskać dodatkową powierzchnie, w której firma mogłaby przyjąć więcej klientów dla gastronomii, ale zwiększy się też bezpieczeństwo gości, bo mogą spożywać posiłek na otwartej przestrzeni, gdyż okna ogrodu będą otwarte. 2.remontu części noclegowej budynku oraz sali bankietowej, co pozwoli na dostosowanie się do wymogów sanitarnych, w tym wymiana wykładziny na panele 3. zakup wyposażenia do ogrodu zimowego – zestaw mebli łatwych w utrzymaniu sterylności, 4. zakup wyposażenia do domków – aktualnie jesteśmy na etapie ukończenia 3 domków. Aby były kompletnie niezbędne jest im sterylne wyposażenie, Wówczas zwiększyłaby się liczba miejsc noclegowych i dochód firmy. Goście wypoczywaliby na działce 1,91 ha. 5. kapitał obrotowy na bieżąca działalność firmy oraz m.in. maski, rękawiczki i środki do dezynfekcji Cały zakres projektu jest niezbędny dla utrzymaniu czystości i dezynfekcji, co zapobiegnie civid19
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.