Dotacja na kapitał obrotowy dla RAGU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Od 1 kwietnia do 17 maja prowadzenie działalności restauracyjnej mogło odbywać się wyłącznie na wynos lub z dowozem. Od 18 maja możliwe było przyjmowanie gości „na miejscu” – pod warunkiem zapewnienia, aby w lokalu, w wydzielonej strefie gastronomicznej (tzw. food court) lub w ogródku gastronomicznym (wyznaczone miejsce do sezonowego użytkowania dla celów gastronomicznych), znajdowała się nie więcej niż 1 osoba na 4 m2 powierzchni dostępnej dla klientów, z wyłączeniem obsługi. Okres tego „zawieszenia” sprawił, że działalność przynosiła znacznie mniej dochodów niż standardowo. Potrzeba realizacji projektu: Realizacja projektu jest jak najbardziej zasadna. Koszty funkcjonowania przedsiębiorstwa są bardzo wysokie – opłacenie pracowników, czynsz za lokal, koszt towaru, konieczność częściowego zatowarowania na nowo (część produktów uległa przeterminowaniu i zepsuciu), podatki, opłaty, itp. Uzyskanie wsparcia umożliwi firmie stopniowe dochodzenie do sytuacji normalności.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.