Wsparcie na utrzymanie działalności firmy "Catering" Manuela Chmielarczyk
Realizacja projektu ma na celu utrzymanie stanu zatrudnienia oraz pokrycie strat poniesionych w wyniku wprowadzonego zakazu działalności placówek gastronomicznych ze względu na COVID-19. Znaczną część przychodów firma osiąga z organizowania imprez okolicznościowych (katering) oraz wydawaniu posiłków bufetowych na miejscu. W związku z zakazem ww działalność została w okresie zakazu całkowicie wstrzymana. Firma utrzymała jednak stan zatrudnienia. Do tej pory firma nie wykonywała usług z dowozem. Projekt pomoże w wypromowaniu tej formy sprzedaży oraz w poszerzeniu działalności w rodzaju “event”.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.