Wsparcie na utrzymanie działalności firmy Jan Jakubiak
W związku z wprowadzonym ograniczeniem dotyczącym działalności gastronomicznej w znacznym stopniu zmuszeni byliśmy ograniczyć działalność gospodarczą . prowadziliśmy tylko sprzedaż na zewnątrz i ponieśliśmy w związku z tym znaczne straty. Działalność z powodu epidemii koronawirusa była znacznie ograniczona od dnia 13 marca 2020 do dnia 4 maja 2020. Pomimo wyłączenia zatrudnienie nie zmieniło się. Straty z powodu wyłączenia i prowadzenia działalności w warunkach po zakazie prowadzenia są bardzo duże. Po otwarciu działalności klienci z dużą rezerwą i brakiem zaufania, spowodowanym jedynie zagrożeniem związanym z ewentualnym zarażeniem koronawirusem, bardzo powoli wracają do korzystania z usług firmy. Teraz w okresie ponownego otwarcia restauracji dbamy o bezpieczeństwo naszych gości, przestrzegając wszystkich procedur bezpieczeństwa. Sporo naszych wydatków stanowią środki ochrony i dezynfekcji. Pragniemy zapewnić, że zdrowie, bezpieczeństwo i higiena pracowników i gości to nasz priorytet. W ramach działań prewencyjnych wyposażyliśmy restauracje, w dozowniki z płynem dezynfekcyjnym na sali jadalnej. jeśli środki finansowe pozwolą to moglibyśmy rozszerzyć naszą działalność o wydawanie posiłków na wynos, mamy nadzieję , że pomimo tych obaw nasi goście do nas powrócą i będą cieszyć się z pysznego jedzenia w naszej restauracji. Ewentualna pomoc wzmocniłaby możliwości firmy do utrzymania zatrudnienia i pozostania firmy na rynku.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.