Wsparcie na utrzymanie działalności firmy "Mini Bar" Maria Kłak , Poprawa standardów sanitarno-epidemiologicznych w związku z wystapieniem epidemi Covid 19
W skutek wystąpienia epidemii Covid 19 nastąpił spadek przychodu ponad 90 % w porównaniu do roku poprzedniego . Z powodu spadku liczby klientów bieżące koszty prowadzenia działalności tj.wypłaty pracownicze , opłaty mediów oraz czynszów musiały być pokryte ze środków własnych . Skutkiem tego jest bardzo słaba sytuacja finansowa firmy mogąca powodować konieczność redukcji etatów a nawet może dojść po 30 latach prowadzenia działalności do jej wstrzymania . Środki własne które planowane były na rozwój działalności zostały wykorzystane na cele bieżące . Z powodu wystąpienia epidemii Covid 19 firma zmuszona jest do dodatkowych inwestycji które mają na celu podniesienie standardów sanitarno-epidemiologicznych co będzie miało wpływ na utrzymanie na wysokim poziomie reżimu sanitarnego . Problemy przedsiębiorstwa – spadek przychodów , utrata płynności finansowej , konieczność podniesienia standardów sanitarno-epidemiologicznych . Potrzeba realizacji projektu – wymiana powierzchni i stołów produkcyjnych , zakup urządzeń chłodniczych , instalacja dodatkowej wentylacji w lokalu .
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.