Rozwój usług Gastronomicznych w Regionie Gór Karkonoskich
W ZWIĄZKU Z POJAWIENIEM SIĘ PANDEMII COVID 19 W M-CU MARCU ZAMKNIĘTE ZOSTAŁY WSZYSTKIE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE W TYM RESTAURACJA BURGERS @RIBS ZAMKNIECIE SPOWODOWAŁO ZNACZNY SPADEK OBROTÓW W M-C KWIETNIU NAWET BYŁ TO OBRÓT ZEROWY. KOSZTY DZIAŁALNOŚCI ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM LOKALU OPŁACANIE KOSZTÓW PODATKÓW LOKALNYCH JAK I ZARÓWNO PODATKÓW POŚREDNICH ZWIĄZANYCH Z PROWADZENIEM DZIAŁALNOŚCI SPOWODOWAŁY UTRATĘ PŁYNNOŚCI FINANSOWEJ. RESTAURACJA PONIOSŁA RÓWNIEŻ OGROMNY STRATY Z NAGROMADZENIA ZAPASÓW . ZOSTAŁ PRZERWANY RÓWNIEŻ PROJECT STWORZENIA TZW ZIELONEGO SMACZNEGO MIEJSCA. projekt MIAŁ NA CELU ZWIĘKSZENIA LICZBY KLIENTÓW POPRZEZ ZACHĘCENIE ICH DO SPĘDZANIA MIEJSCA W ZIELONYM ZAKĄTKU RESTAURACJI. ZLECONO WYKONANIE DREWNIANYCH STOŁÓW ORAZ KRZESEŁ, DOPASOWANIE OŚWIETLENIA OGRODZENIE MIEJSCA , ZAMÓWIONO KWIATY. NIESTETY REALIZACJE PRZERWANO NA ETAPIE WYKONANIA CZĘŚCI STOŁÓW ZA CO WYPŁACONO FIRMIE GOTÓWKĘ I PRZERWANO ETAT DALSZEJ REALIZACJI. NIEDOKOŃCZONY PROJEKT WYGENEROWAŁ TYLKO KOSZTY. MIEJSCE W KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ RESTAURACJA JEST TYPOWYM MIEJSCEM WYPOCZYNKU I REKREACJI TURYSTÓW Z CAŁEJ POLSKI. BRAK MOŻLIWOŚCI PRZEMIESZCZANIA SIĘ SPOWODOWAŁ SPADEK LICZBY KLIENTÓW CO MIAŁO TO WPŁYW NA OGROMNY SPADEK OBROTÓW. POMOC NIEZBĘDNA JEST DO UZYSKANIA PŁYNNOŚCI FINANSOWEJ, DOKOŃCZENIE REALIZACJI PROJEKTU „ZIELONE SMACZNE MIEJSCE” ZWIĘKSZENIE ŚRODKÓW NA REKLAMĘ W CELU ODZYSKANIA I POZYSKANIA UTRACONYCH KLIENTÓW, ŚRODKI BĘDĘ STANOWIĆ RÓWNIEŻ WSPARCIE Z UZUPEŁNIENIEM ZAPASÓW MAGAZYNOWYCH W SUROWCE NIEZBĘDNE DO REALIZACJI ZADAŃ RESTAURACJI JAKIM JEST SERWOWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.