Wsparcie na utrzymanie restauracji Prowansja
Z dniem 13 marca 2020 na mocy rozporządzenia Ministra Zdrowia, ustanowiono ograniczenie w prowadzeniu działalności mojej restauracji. Zostałem zmuszony część pracowników wysłać na urlopy wypoczynkowe z obowiązkiem wypłaty wynagrodzenia .Część pracowników poszła na postojowe.Brak bieżących wpływów ,przy jednoczesnym obowiązku ponoszenia kosztów stałych typu raty leasingowe , raty kredytowe,opłaty za media,podatki bieżące za okres poprzedni, opłaty ZUS i inne spowodowały duże trudności i utratę płynności finansowej.Wsparcie w ramach tego programu pozwoli mi na odbudowanie tej płynności oraz pozwoli na utrzymanie zadeklarowanego zatrudnienia bez konieczności wprowadzania dodatkowych ograniczeń typu zmniejszenie czasu pracy.Pozwoli na odbudowanie działalności do poziomu sprzed epidemii.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.