Nowe koszty w restauracji i pensjonacie w czasie pandemii
Problemy przedsiębiorstwa w związku z pojawieniem się pandemii: poczatkowo całkowity spadek liczby klientów, a obecnie znaczny spadek ilości klientów w związku z tym znaczący spadek, przychodów obrotów. Straty spowodowane nagromadzeniem zapasów, ponoszone koszty abonamentowe – nieczystości,media,podatek od nieruchomości, ubezpieczenia budynku, zusy, pit-4. Pojawienie sie nowych dodatkowych kosztów prowadzenia działalości- środki dezynfekujace, artykuły jednorazowe( rękawiczki, maseczki, oraz artykuły spożywcze jednorazowe: sól, pieprz cukier itp.) Pomoc będzie przeznaczona na pokrycie biezących kosztów prowadzenie działaności oraz na utrzymanie zadeklarowanego zatrudnienia.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.