Dostosowanie działalności UMAM do ograniczeń związanych z pandemią COVID-19.
Projekt polega na realizacji zadań inwestycyjnych obejmujących przebudowę lokalu gastro. znajdującego się przy ul. Mariana Hamera 1, zakup środków trwałych, które mają na celu ograniczenie skutków COVID-19 oraz dostosowanie lokalu oraz prowadzonej przez UMAM działalności do wytycznych i obostrzeń prawnych, a także wsparcie na kapitał obrotowy. Projekt będzie realizowany w 6 zad. inwestycyjnych w okresie od 01.08.2020 r. do 31.01.2021 r. Realizacja projektu pozwoli UMAM na prowadzenie działalności pomimo obostrzeń dotyczących działalności gastronomicznej, oraz wprowadzenie nowych produktów spełniających wymagania sanitarne w postaci produktów take-away. Wnioskodawca, poprzez realizację projektu, będzie również przygotowany do prowadzenia działalności w przypadku ponownego zamknięcia lokali gastronomicznych. Głównym celem projektu jest ograniczenie skutków wirusa COVID-19 oraz dostosowanie działalności Wnioskodawcy do obostrzeń prawnych.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.