Rozwój działalności Pizzeria Prowansalska służący przeciwdziałaniu negatywnym skutkom wystąpienia epidemii Covid-19.
Projekt polega na adaptacji pomieszczeń do uruchomienia dodatkowej powierzchni konsumpcyjnej w Pizzerii Prowansalskiej w Dzierzgoniu, wymianie umeblowania, zakupie urządzeń do dezynfekcji pomieszczeń – w celu dostosowania świadczonych usług gastronomicznych do “Wytycznych dla funkcjonowania gastronomii w trakcie epidemii SARS-CoV-2 w Polsce” oraz w związku z oczekiwaniami klientów dotyczącymi nowego ładu sanitarnego. Przedsiębiorstwo na skutek braku możliwości i istotnych ograniczeń prowadzenia działalności utraciło i nadal traci istotną część przychodów. Wnioskodawca zidentyfikował bariery w dalszym prowadzeniu działalności, wynikające z wystąpienia epidemii Covid-19, polegające na utracie zaufania Gości do ładu sanitarnego oraz trudnościach w sprzedaży usług gastronomicznych. Przyjęte rozwiązania i poniesione nakłady inwestycyjne rozwiążą istotny problem zmniejszenia możliwości osiągania przychodów i zapobiegną utracie płynności.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.