Jesteś głodny? Wegański posiłek w zasięgu ręki! Rozwój "FALOVCA" w kierunku oferty cateringowej na obszarze województwa pomorskiego
Niniejszy Projekt zakłada modernizację istniejącej już restauracji a dokładnie zaplecza kuchennego w celu przygotowywania posiłków o dłuższej dacie do spożycia. W dobie pandemii COVID-19 ze względu na przymusową kwarantannę restauracja była zamknięta co uniemożliwiało klientom spożywania naszych dań. Beneficjent planuje rozszerzyć swoją ofertę dań Vegańskich poprzez usługi cateringowe w specjalnych opakowaniach. Celem projektu jest stworzenie linii produkcyjnej naszych dań w słoikach i opakowaniach próżniowych tzw VACUUM. Gotowe produkty będą dostarczane bezpośrednio do klientów lub będzie możliwość zakupu gotowych dań w sklepach ze zdrową żywnością. Zaletą takiej formy rozdystrybuowania oraz dostarczania dań, na terenie woj. Pomorskiego i całego kraju, to dłuższy okres przydatności do spożycia. Dzięki dofinansowaniu do projektu będzie możliwość zakupu sprzętu który pozwoli nam na rozszerzenie swojej działalności.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.