Modernizacja, przebudowa i zabudowa tarasów restauracji, zwiększenie asortymentu dań poprzez zakup nowego sprzętu do wytwarzania dań w nowym rozwiązaniu technologicznym sous-vide.
Inwestycja w nowe maszyny do produkcji potraw w nowoczesnej, ekologicznej linii technologicznej sous-vide z wykorzystaniem regionalnych produktów. Przebudowa górnego, na II piętrze tarasu związana z jego zabudową umożliwiającą korzystanie z niego w okresie zimowym oraz zakup potrzebnych mebli. Zakup mebli do nowego ogródka ( tarasu na zewnątrz) dla gości. Adaptacja pomieszczenia na I piętrze na sale konsumpcyjną wraz z zapalaczem sanitarnym(WC)i zakup mebli oraz sprzętu do tych pomieszczeń. Zakup witryny chłodniczej w celu wyeksponowania sprzedaży produktów lokalnych oraz win.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.