Przeciwdziałanie skutkom pandemii COVID-19 poprzez inwestycję w nowoczesny sprzęt gastronomiczny
Przedmiotem projektu jest realizacja działań inwestycyjnych w restauracji Mora Bistro w Gdyni polegających na zakupie nowoczesnego sprzętu gastronomicznego oraz pojazdu specjalnego – prosecco vana. Celem projektu jest wsparcie nowego modelu biznesowego polegającego na przystosowaniu restauracji do serwowania dań z dowozem do klienta oraz możliwości świadczenia usług gastronomicznych w warunkach plenerowych. Efektem realizacji inwestycji będzie przygotowanie restauracji do funkcjonowania w nowych realiach oraz zniwelowanie następstw pandemii COVID-19. Wnioskodawca ubiega się również o wsparcie na kapitał obrotowy.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.