Aranżacja ogródka gastronomicznego (projekt architektoniczny, zakup mebli ogrodowych: stolików, krzeseł, ogrzewaczy gazowych i stojaka na menu), zakup stanowiska gastronomicznego Pos oparte o terminal dotykowy), wymiana poszycia markizy; zakup ekspesu do kawy ( 2 sztuki po jednym dla każdego lokalu) z młynkami
Aranżacja ogródka wg nowych wytycznych, dostosowana do obecnej sytuacji epidemiologicznej w kraju. Projekt ma na celu stworzenie przestronnego, bezpiecznego ogródka gastronomicznego, z zachowaniem odpowiednich odległości między gośćmi lokalu. Odpowiednio zaaranżowany ogródek zapewni optymalne bezpieczeństwo gościom, pozwoli odpowiednio rozstawić meble, wymienić blaty, stoły na wysokiej jakości produkty, które można intensywnie dezynfekować po każdym kliencie. Markiza ochroni gości od słońca oraz deszczu, dzięki czemu będzie można przyjmować gości w ogródku do późnej jesieni, wymiana zużytego pszyci na nowe. W skład całego przedsięwzięcia wchodzi: indywidualny projekt architektoniczny, zakup mebli (krzeseł, stołów, podgrzewaczy gazowych, stojaka na menu) zakup stanowiska POS – obsługa zamówień, zakup ekspresu do kawy wraz z młynkiem.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.