Zwiększenie konkurencyjności i innowacyjności celem likwidacji negatywnych skutków sanitarno-epidemiologicznych oraz ekonomicznych związanych z pandemią COVID-19 w restauracji Eliksir w Gdańsku poprzez modernizację istniejącej infrastruktury, poszerzenie istniejącej oferty oraz wprowadzenie nowego innowacyjnego produktu, który pozwoli na zdywersyfikowanie przychodów.
Celem projektu jest realizacja czterech zadań w obszarze: 1.Modernizacji istniejącej infrastruktury poprzez wymianę podestu zewnętrznego, zakup mebli ogródkowych, wymianę stołów wewnątrz lokalu, położenie gresu, uruchomienie dodatkowej toalety oraz montaż stacji dezynfekujących. Wszystkie te zadania pozwolą skuteczniej zachować czystość, zwiekszyć dystans między gośćmi oraz przeciwdziałać rozprzestrzenianiu wirusów. 2.Zwiększenie konkurencyjności oferty eventowej oraz zwiększenie wydajności produkcyjnej lokalu poprzez zakup dodatkowego sprzętu gastronomicznego i konferencyjnego. 3.Dywersyfikacja przychodu poprzez wprowadzenie na rynek nowego innowacyjnego produktu, co pozwoli zmniejszyć negatywne skutki ekonomiczne spowodowane COVID-19. 4.Uruchomienie strony internetowej wraz ze sklepem internetowym co umożliwi bezpieczną sprzedaż naszych produktów i zwiększenie przychodów.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.