ADAPTACJA ZAPLECZA GASTRONOMICZNEGO DO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ORAZ PÓŁPRODUKTÓW PRZEZNACZONYCH DO PROFESJONALNEJ SPRZEDAŻY „NA WYNOS” PRZY UWZGLĘDNIENIU AKTUALNYCH WYMOGÓW SANITARNO – EPIDEMIOLOGICZNYCH ORAZ TRENDÓW PROEKOLOGICZNYCH.
CELEM NASZEGO PROJEKTU JEST DOSTOSOWANIE SIĘ DO NOWYCH REALIÓW RYNKU I ADAPTACJA WYPOSAŻENIA DO SPRZEDAŻY GOTOWYCH DAŃ ORAZ PÓŁPRODUKTÓW „NA WYNOS”. JEST TO SPOSÓB NA WYPROWADZENIE NASZEJ DZIAŁALNOŚCI NAPRZECIW NOWYM OCZEKIWANIOM KLIENTÓW Z UTRZYMANIEM BEZPIECZEŃSTWA SANITARNEGO PODCZAS PROCESU PRODUKCJI DAŃ, ICH PRZECHOWYWANIA ORAZ TRANSPORTU. W ZWIĄZKU Z OGRANICZENIAMI, DO KTÓRYCH MUSI DOSTOSOWAĆ SIĘ BRANŻA GASTRONOMICZNA, BRAK STACJONARNEJ SPRZEDAŻY POSIŁKÓW, A W ZAMIAN ZA TO SKUPIENIE SIĘ NA POSZERZENIU I ULEPSZENIU OFERTY „NA WYNOS” I CATERINGOWEJ MA UTRZYMAĆ NASZĄ RESTAURACJĘ NA RYNKU. DOBÓR SPRZĘTÓW WYKAZANYCH WE WNIOSKU O DOFINANSOWANIE MA NA CELU SPRZEDAŻ DAŃ PAKOWANYCH PRÓŻNIOWO, CO PRZYCZYNIA SIĘ DO MINIMALIZOWANIA ILOŚCI BAKTERII, PRZECHOWYWANIA PRODUKTÓW W ŚRODOWISKU BEZTLENOWYM ORAZ UTRZYMANIE TRENDÓW PROEKOLOGICZNYCH DZIĘKI ZGRZEWANYM OPAKOWANIOM PAPIEROWYM.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.