Dywersyfikacja sposobów świadczenia usług gastronomicznych w kawiarni HYGGE CAFE w Gdyni w celu przeciwdziałania skutkom pandemii COVID-19
Wnioskodawca planuje realizację projektu, którego celem jest przeciwdziałanie negatywnym skutkom pandemii COVID-19 poprzez wprowadzenie do oferty kawiarni HYGGE CAFE „kawy na wynos” serwowanej z mobilnych cafe pointów, a także dostosowanie infrastruktury ogródka kawiarni do potrzeb i oczekiwań klientów oraz rozbudowanie strony internetowej do zdalnego składania zamówień. Aby osiągnąć założony cel Wnioskodawca zakłada realizację następujących zadań: 1. Adaptacja ogródka kawiarnianego – zakup markizy i ogrzewaczy; 2. Zakup 5 sztuk mobilnych cafe pointów (maszyny i urządzenia gdzie indziej niesklasyfikowane) do serwowania kawy na wynos oraz dodatkowych 2 profesjonalnych młynków; 3. Zakup ogólnodostępnego oprogramowania do zarządzania sklepem internetowym 4. Promocja projektu. Realizacja projektu przyczyni się do poprawy sytuacji ekonomicznej firmy, umożliwi jej konkurowanie na rynku, dywersyfikację źródeł przychodów, a także zabezpieczy przed skutkami ponownego lockdownu.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.