Restauracja SAPORE- przystosowanie lokalu do nowych warunków sanitarnych poprzez zamontowanie klimatyzatora i urządzenia do oczyszczania powietrza oraz wprowadzenie zmian aranżacyjnych w lokalu.
Projekt zawiera zdefiniowane problemy wynikłe w skutek wystąpienia COVID-19, kiedy niemożliwe stało się obsługiwanie dotychczasowych klientów,głównie dużych grup turystycznych.Przedmiotem projektu jest przystosowanie sal restauracyjnych do bieżących warunków sanitarnych.Planujemy podzielić przestronne sale konsumpcyjne na kameralne strefy zwiększające bezpieczeństwo klientów.W tym celu zamierzamy zastosować metalowe, przeszklone konstrukcje wygradzające przestrzenie dla gości.Zamierzamy zakupić panele z mchem i roślinność sztuczną.W celu ocieplenia wnętrza lokalu zamierzamy wprowadzić elementy tapicerowane podnoszące przytulność miejsca.W celu zminimalizowania ryzyka zarażenia pracowników w kuchni zamierzamy zakupić klimatyzator i oczyszczacz powietrza.Celem projektu jest zachęcenie indywidualnego klienta do wizyty w restauracji, stworzenie kameralnych warunków spożywania posiłku jak również podniesienie poziomu bezpieczeństwa i zminimalizowanie ryzyka zarażenia gości i pracowników
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.